Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
422 pareri

Carte, Omul isi afla pacea numai in Dumnezeu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei Lei
Brand
SPH
Cod produs
SPH1305023
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sfantul Ioan de Kronstadt

Format 13/20
Numar pagini 160

Sufletul, cel ce ma vadeste a fi om, traieste numai prin Dumnezeu si numai in unire cu El. Iar atunci cand se desparte de El patimeste grozav. Viata sufletului meu este, de fapt, pacea puterii mele sufletesti, iar aceasta pace isi are obarsia doar in Dumnezeu. Exista, de asemenea, si o lume a trupului - una inselatoare, de unde isi iau inceput viforele care se isca in suflet. Despre aceasta lume graia Domnul ca „peste ea va veni pieirea”, si oamenii „nu vor avea scapare” (I Tesaloniceni 5, 3).
Lumea cea duhovniceasca isi are izvorul in Duhul lui Dumnezeu si se deosebeste precum cerul de pamant de lumea carnii, a trupului. Este o lume cereasca, zidita ca noi sa dobandim in ea fericirea. „Pace voua!”, le graia Domnul adesea ucenicilor Sai, daruindu‑le pacea Sa, iar apostolii propovaduiau credinciosilor pacea lui Dumnezeu, urandu‑le sa se bucure de pacea lui Dumnezeu ca de darul cel mai de pret, tocmai pentru ca ea, aceasta pace, este viata sufletului si marturiseste unirea sufletului nostru cu Dumnezeu. Daca sufletul nu are pace, se tulbura - tulburarea fiind proprie tuturor starilor celor patimase -, aceasta vadind totodata faptul ca intru el se instapaneste moartea duhovniceasca, caci in inima noastra lucreaza vrajmasul mantuirii.
Sfantul Ioan din Kronstadt

COMANDA MINIMA DIN SITE 50 RON.❗️
❗️TRANSPORT GRATUIT LA COMANDA DE 250 RON❗️

Livrarea se va efectua prin-serviciul de curierat rapid ,cost expeditie estimat intre 16-21 RON,in functie de greutatea pachetului ,in 1-2 zile lucratoare.

Comenzile care sosesc pana la ora 13 se expediaza in aceiasi zi,iar comenzile care sosesc dupa ora 13 se expediaza in ziua lucratoare urmatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura